Om Brydesimonsen.dk

Brydesimonsen.dk ejes og drives af Bryde Simonsen ApS.og er kendt siden 2003 for professionelle behandlinger i topklasse med de førende produkter. 

Fragt og levering

Alle varer fra Brydesimonsen.dk leveres med Post Danmark i hele Danmark, efter Post Danmarks gældende takster.
 

Salgs- og leveringsbetingelser

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Brydesimonsen.dk Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og Brydesimonsen.dk

 

Leveringstid: 3-7 hverdage

Leveringstiden afhænger af de varer du har bestilt, men der fremgår en ca. leveringstid udfor hver vare på shoppen og denne vil være vejledende indtil andet vil blive oplyst af Brydesimonsen.dk Handelen indgås kun på Dansk. Det er ikke muligt at tilgå ordrebekræftelsen efterfølgende via vores website. Hvis du ønsker at få tilsendt et nyt eksemplar af ordrebekræftelsen pr. e-mail, bedes du sende en e-mail til mail@Brydesimonsen.dk Fakturaen på din ordre fremsendes sammen med dine bestilte varer.

Leveringstidspunkt og transport

Levering af varer fra Brydesimonsen.dk anses for sket, når kunden har fået varen udleveret. Leveringstiden fremgår under hver enkelt vare på shoppen, men normalt ca. 3-7 arbejdsdage. Leveringstiden vil blive oplyst til kunden via e-mail ved/efter bestilling, hvis leveringstiden afviger fra det på varen angivet ved bestilling. Dette gælder dog ikke ved evt. specielbestillinger, dette bliver aftalt ved bestilling. Vi gør opmærksom på at Postdanmark ikke altid leverer fra dag til dag og derfor kan der forekomme leveringsforsinkelser/forskydelser. Vi beder dig derfor om, at bestille varerne i ordentligt tid.

Dokumentation og vejledning

Hvis der findes produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen, følger disse med leverancen fra Brydesimonsen.dk. Ønsker du yderligere oplysninger eller rådgivning fra Brydesimonsen.dk side, er denne af vejledende art. Brydesimonsen.dk indestår for, at varerne opfylder kravene til CE-mærkning.

Risikoen for varerne

Risikoen for varer købt hos Brydesimonsen.dk overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet.

Reklamation

Eventuelle fejl eller mangler ved levering fra Brydesimonsen.dk, skal påberåbes i rimelig tid efter du har opdaget fejlen. Det er din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Hvis du opdager en fejl, skal du hurtigt rette henvendelse til Brydesimonsen.dk via e-mail mail@Brydesimonsen.dk på tlf. +45 36 48 79 07. Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest to år efter du har fået varen leveret. For varer med begrænset holdbarhed, er din klagemulighed afgrænset af den holdbarhedsperiode Brydesimonsen.dk har stillet dig i udsigt.

Ansvar

Brydesimonsen.dk har desuden ikke ansvaret for at de varer der er bestilt på shoppen af kunden, er de rigtige eller rigtigt bestilt. Det vil derfor være dit ansvar, at den angivne ordre på Brydesimonsen.dker udfyldt korrekt. Brydesimonsen.dk har ikke ansvaret for de resultater du opnår med produkter eller såvel behandlinger, men vi mener at negative resultater absolut er minimeret med brugen af vores rene og sunde produkter.

Pris og betaling

I denne butik kan du bestille dine varer online og betale via:
  • Dankort/Visakort
  • Visa Elektron
  • Mastercard
  • Mobilepay
  • Applepay

Alle priser på Brydeimonsen.dk er inklusiv moms.

Fortrydelsesret

Brydesimonsen.dk yder 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager dine varer. Fortryder du købet, skal Brydesimonsen.dk underrettes herom senest 14 dage efter den dag, du modtog dine varer. Du har pligt til at returnere varen i original ubrudt emballage, samme stand og mængde, som den er modtaget. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen. Du kan fortryde købet ved at nægte at modtage varen ved levering eller ved at returnere den til os:

Brydesimonsen.dk

Hvidovrevej 88a

2610 Rødovre
 

Fortrydelsesretten er kun gældende ved køb på webshoppen Brydesimonsen.dk

Hvis du fortryder et køb ved at nægte at modtage varen, vil du blive fratrukket et returneringsgebyr på kr. 39.-
 

Persondatapolitik

Læs mere om vores politik - klik her
 

Cookies politik

Læs mere om vores politik - klik her
 

Nyhedsmail

Er du tilmeldt vores nyhedsmailliste kan du til en hver tid framelde dig, hvis du ikke ønsker at modtage vores nyhedsmail mere. Du skal blot gå ind på Brydesimonsen.dk indtaste din e-mail adresse i boksen til højre ”Tilmeld dig nyhedsmail” og trykke ”frameld”.