Murad

 
 
 
 
Murad, Inc. blev grundlagt i 1989 af Dr. Howard Murad, som siden er blevet anerkendt som en af verdens førende autoriteter indenfor forskning i hudens sundhed. Hans resultater har fuldstændig ændret opfattelsen af, hvordan huden skal plejes på den sundeste måde.

Murad råder over 18 patenter, der alle repræsenterer gennembrud indenfor behandling af sund hud og problemhud, herunder forebyggelse af rynker, cellulite og akne. Virkningen af Murad produkterne testes i USA på uafhængige laboratorier og alle Murads resultater er således dokumenterede. Produkterne kategoriseres som cosmeceuticals - altså ikke kosmetik, ikke medicin - men videnskabelige hudplejeprodukter.

Baseret på The Murad Recipe indeholder alle Murad produkter tre vigtige grupper af ingredienser:
• Fugtgivende ingredienser
• Anti- inflammatoriske ingredienser
• Antioxidant ingredienser

Murad hudpleje består af 11 serier, der hver er tilpasset forskellige slags hudtyper og hudproblemer. Hver produktserie er bygget op omkring Murads effektive 3-trins system, hvor særligt 2'er produktet aktivt arbejder med huden, og skaber det ønskede resultat på kort sigt.

De 3 Murad trin er:
• Rense - Huden renses, døde hudceller fjernes, og hudens balance genoprettes.
• Behandle - det vigtigste trin: Hudens behandles dagligt med et meget intensivt behandlingsprodukt, som forebygger og reparerer skader.
• Fugte - Huden tilføres fugt og beskyttelse, så den bedre kan modstå vind, vejr og forurening.


Murads filosofi om et godt hudplejeprogram indeholder også god kost med de rigtige kosttilskud, motion og mindre stress.
For at opnå en langsigtet effekt anbefales det at kombinere Murads produkter til den daglige pleje med behandlinger hos en kosmetolog.

Danske kosmetologer, som behandler i mærket, er alle trænede i Murad's avancerede hudplejebehandlinger.
Behandlingsprodukterne har en højere koncentration af aktive ingredienser blandt andet frugtsyre.
Spa supply tilbyder løbende kurser for både nye og erfarne behandlere, for at sikre at du som behandler føler dig tryg og opdateret til at yde dit maksimale ved hver behandling.