Cowshed

 
 
 
 
Cowshed produkternes aromaterapeutiske effekt hjælper dig med at balancere dit humør og skabe den rette stemning foruden at pleje din hud med de bedste økologiske ingredienser. Produkterne kan anvendes af både mænd og kvinder.

Cowshed er en livsstilsserie med en filosofi om altid at skabe produkter af høj kvalitet som er humoristiske, naturlige og aromaterapeutiske.

Cowshed blev skabt i 1998, først og fremmest til den første eksklusive Cowshed Spa, Babington House i England. Tidligere var Babington House en kvægfarm, og Cowshed hylder stadig husets første beboere, køerne fra stalden, med humoristiske produktnavne som Lazy Cow, Horny Cow, Moody Cow m.fl.

I dag findes Cowshed i hele verden i de førende stormagasiner, tjekkede spa’er, eksklusive livsstilsbutikker og ikke mindst på en lang række tjekkede hoteller. Produkterne dufter skønt, og de holder hvad de lover. Alt fremstilles i England af de bedste økologiske, fairtrade og vildthøstede botaniske ingredienser og kun de fineste økologiske æteriske olier anvendes.

Serien består af 100% naturlige produkter, som styrker både din hud og dit sind.
Cowshed tester naturligvis ikke på dyr, og produkterne indeholder ikke parabener, petrokemikalier, sulfater eller syntetisk parfume og farve.
Find din favorit! I alle 6 forskellige aromavarianter findes der: Bath & Shower Gels, Bodylotions, Bath & Body Oils, Body Scrubs og Home Candles.