Rudolph

 
 
 
 
Rudolph-serien er skønhedsprodukter til dig, der vil forkæle din hud med god samvittighed – uden at gå på kompromis med lækkerhed og effekt.

Da Greenpeace testede mit blod i 2006, viste det sig at være fyldt med skadelige kemikalier og hormonforstyrrende stoffer – størstedelen stammede fra skønhedsprodukter. Jeg besluttede at udskifte alle mine produkter med sunde og miljøvenlige alternativer, men ville samtidig ikke undvære min daglige forkælelse, de effektive produkter, de fine dufte og de smukke emballager, som fuldender oplevelsen.

Derfor besluttede jeg at skabe Rudolph - en serie af eksklusive skønhedsprodukter af højeste kvalitet, som på alle måder er den rene luksus krydret med de aktive ingredienser, som skal til for, at huden næres og plejes korrekt.

På en rejse til Brasilien smagte jeg acai og forelskede mig i det lille bær med de enestående egenskaber, som vokser vildt i Amazonas regnskove. Det mørklilla bær er en superfood fyldt med vitaminer, mineraler, essentielle fedtsyrer og et ultrahøjt indhold af antioxidanter. Acai er en nøgleingrediens i Rudolph-serien sammen med essentielle olier med hver sin gavnlige effekt for huden - alle af højeste kvalitet.

MED RUDOLPH SERIEN FÅR DU BLANDT ANDET GLÆDE AF:

• Acai har ekstraordinære evner for at revitalisere og forny huden.
• Oliven tilfører fugt, virker anti-inflammatorisk og beroligende.
• Jojoba forstærker hudens naturlige elasticitet og gør den blød og smidig.
• Sød mandel beskytter, nærer og blødgør huden.
• Kokos virker antiseptisk og bringer tør og sensitiv hud i balance.


Hver gang vi skaber et nyt Rudolph-produkt er målet, at det skal være et yndlingsprodukt. Vi gør os umage og kræver, at effekt, konsistens og æstetik lever op til andre luksusprodukter samtidig med, at produkterne er udviklet med omtanke for miljøet og din sundhed.

Som det første hudplejebrand i verden kunne Rudolph Care smykke sig med både Svanemærket og en økologiske certificering Ecocert.