Kathryn - Behandler


Kathryn har været ansat hos Bryde Simonsen siden september 2019.

Kathryn er oprindeligt fra USA, hvor hun også er uddannet. I sine mere end 20 år i Danmark, har Kathryn med stor succes drevet egen klinik samt undervist i både hudpleje og makeup.

Kathryn er hjertevarm, omsorgsfuld og utrolig dygtig.

Kathryn er altid nysgerrig på nye tekniker og behandlinger og du kan forvente en behandling af allerhøjeste kvalitet, når du ligger dig på Kathryns briks.

Henriette - Behandler

Henriette har været ansat hos Bryde Simonsen siden december 2020.

Henriette er uddannet kosmetiker fra CPH West.

Henriette's karriere i hudplejebranchen har både bestået af ansættelser samt selvstændig med egen klinik. Begge dele med stor succes og vi er heldige at mange af Henriette "gamle" kunder i dag har fundet vej til Henriette hos Bryde Simonsen.

Henriette er perfektionist med magiske hænder og uanede mængder sødme! Lige gyldigt om du er første gangs kunde til en intimvoks eller fast kunde til en ansigtsbehandling, vil du føle dig tryg, velkommen og forkælet i Henriettes hænder.

Tanya - Indehaver


Tanya startede Bryde Simonsen den 1. september 2003 og kan altså fejre 20 års jubilæum i 2023.

Tanya er uddannet kosmetolog fra CIDESCO i København og startede Bryde Simonsen straks efter endt uddannelse.

 I dag behandler Tanya ikke længere men bruger primært sin tid på at udvikle og optimere forretningen.

Tanya er meget bevidst omkring, at Bryde Simonsen ikke ville være Bryde Simonsen uden de dygtige medarbejdere, der i dag er ansat som behandlere. Derfor har Tanya, gennem de sidste 10 år, taget diverse kurser og uddannelser indenfor HR & ledelse, for at kunne skabe den bedst mulige arbejdsplads for sine medarbejdere.