Jurlique

 
 
Jurlique er en verdens reneste og mest naturlige hudpleje serier. Jurlique har været på markedet siden 1985, hvor det har været med en fast tro på at Jurliques økologiske koncept er fremtiden. Filosofien bag Jurlique siger, at naturen til enhver tid overgår syntetisk skabt hudpleje, og det efterlever Jurlique til fulde.

Det er med udgangspunkt i dette at det Australske hudpleje mærke Jurlique har skabt deres økologiske hudpleje serie, som du finder her på Organicshop. Jurlique henvender sig til dem, der tror på, at man opnår de bedste resultater, når man udviser omtanke, respekt og kærlighed til miljøet.

Jurlique blev oprindeligt grundlagt i Tyskland af det tyske par Ulrike og Jurgen Klien. Efter at have stiftet Jurlique valgte de at flytte til Australien, for at kunne dyrke de nødvendige ingredienser, du finder i Jurlique i dag. Kigger man på Jurlique har det tyske ægtepar formået at opbygge en bæredygtig hudplejeserie, selv længe før det blev en verdensomspændende trend.

Besøger man Jurlique i Australien, vil du opleve hvordan de dyrker planter og urter så som morgenfrue, rose, kamille, lavendel m.fl.-, som alle benyttes i Jurlqiues hudplejeserie. Det er gennem den rette dyrkelse og blanding at Jurlique er i stand til at kunne levere en effektiv hudplejeserie, udelukkende baseret på ingredienser fra naturen.

Som virksomhed er Jurlique i stand til at kombinere en naturlig innovation med deres evindelige vision om at levere markedets bedste og mest naturlige produkter. Det betyder naturligvis at Jurlique ikke har tænkt sig at gå på kompromis med deres ingredienser og lover, at de i fremtiden vil holde fast i deres grundtanke omkring at Jurlique skal være verdens bedste indenfor økologisk hudpleje.

Der er ingen tvivl om, at den økologiske bølge er kommet for at blive og Jurlique er klart et af de mest annerkendte og bedste produkter indenfor økologisk hudpleje. Så hvis du er en person, der går op i hvad du indtager, hvordan du behandler din krop, så er Jurlique hudpleje mærket for dig. Selvom Jurlique er dedikeret til økologi og økologisk hudpleje, går det ikke ud over effekten.