CND

 
 
 
 
Kompromisløs trendsætter
Siden 1979 har CND udviklet banebrydende professionelle produkter og behandlinger, der udvider og løfter mulighederne for skønhedsbehandlinger til hænder og fødder.
CND's mission er, at tilbyde saloner og professionelle negleteknikere de allerbedste og mest innovative produkter på markedet, et ekstremt højt serviceniveau, og en uddannelse og support, som er i en klasse for sig.

CND forfølger dette med en urokkelig forpligtelse til kvalitet. Hver eneste af vores produkter er omhyggeligt afprøvet og undersøgt i vores egne laboratorier og gennemtestet minutiøst, før de når hænderne på vores kunder.

CND er state-of-the-art nails!


SHELLAC®
SHELLAC® er en professionel lak, der giver dig flotte, strålende negle helt uden mærker i over 14+ dage.

Helt unikt bevarer SHELLAC® glansen i op til 14+ dage, og den er alligevel super nem at fjerne. Det tager kun 5 minutter, ved anvendelsen af tilhørende skånsomme CND remover wraps, og der skal aldrig files på neglene for at fjerne SHELLAC®.
Herved undgår du skader på dine naturnegle, der hverken bliver tynde eller på anden måde tager skade uanset hvor længe du bærer SHELLAC®.
Du kan få udført SHELLAC®-behandlingen i over 800 skønhedssaloner over hele landet.

SHELLAC® findes i mange forskellige farver og udførelser fra Fransk manicure (rosa med hvid kant) til flot signalrød og fyldige mørke farver.

Flere gange årligt lancerer CND nye farver i tæt samarbejde med verdens førende modehuse i New York, Milano og Paris.

SHELLAC® er tynd og fleksibel som neglelak, men videregiver en stærk neglebeskyttelse med en spændstig, spejlblank finish, der forhindrer skår, ridser og udtværinger i lakken - også selvom neglene udsættes for de mest barske aktiviteter.
SHELLAC® behandlingerne udføres alene hos autoriserede CND-forhandlere. Priser varierer, men koster fra ca. kr. 350,- pr. behandling.
SHELLAC® er et beskyttet varemærke og som den eneste UV-lak på markedet fuldt patenteret. Undgå at blive snydt med billige efterligninger.

VINYLUX™
Hvad er CND Vinylux™?
CND Vinylux™ er en hurtigtørrende, glansfuld og særdeles holdbar neglelak, der pga. af sine unikke egenskaber har vundet Danish Beauty Awards som årets innovation:
• Op til 7 dages perfekt holdbarhed helt uden brug af UV-lampe.
• Kun 8,5 minutters tørretid.
• Base Coat indbygget i lakken.
• Bevarer sin høje glans hele ugen.
• Fjernes lige så nemt som almindelig neglelak.

CND Vinylux™ hærdes - takket være den nye ProLight-teknologi - i naturligt dagslys, og er dermed perfekt til hjemmebrug, modsat CND Shellac™, storebroren der kun fåes i professionelle saloner.
Én Top Coat og et hav af flotte farver!
Det banebrydende VINYLUX™ system består af en unik overlak, Vinylux™ Weekly Top Coat, samt en selvklæbende farvet lak der fåes i et hav af superflotte farver. Du skal således aldrig mere bruge underlak, da den er indbygget i den farvede lak.
Flere gange årligt lanceres nye farver udviklet i samarbejde med de førende modehuse i New York, Milano og Paris. CND's co-founder Jan Arnold siger:

I mere end 60 år har negleindustrien i bund og grund anvendt den samme lakformel, men nu kan forbrugeren endelig sige farvel til tidskrævende traditionel neglelak med lang tørretid, som alligevel skaller efter en dag eller to. Sig istedet goddag til det ultimative tidsbesparende og holdbare modetilbehør med den nye VINYLUX™ - et revolutionerende ugentligt laksystem, der gør det muligt for kvinder, at holde sine negle smukt farvede i op til 7 dage i træk.

CND Brisa™
Var det første gelésystem på markedet, der ikke indeholder hverken rene Akrylater, Formaldehyd, Glutaraldehyd eller HEMA.
ikke indeholder hverken rene Akrylater, Formaldehyd, Glutaraldehyd eller HEMA.CND Gelé BRISA™ er lugtfri, og egner sig derfor godt til f.eks. hudplejeklinikker og spacentre.
CND Gelé BRISA™ er nemt at arbejde med. Du kan kontrollere både form og smilelinjer perfekt, og samtidig lave både supertynde og holdbare negle. Dette skyldes bl.a. BRISA's patenterede permanente kovalente binding til naturneglen og IPN-teknologi. Teknologien sikrer farvestabilitet i f.eks. den hvide kant og gør, at du kan vedligeholde/opfylde uden at fjerne alt produktet fra kundens negle ved behandling.
Med de heldækkende geléer kan du camouflere misfarvninger i naturneglen og forlænge neglesengen, så denne syner længere og slankere, ideelt til neglebidere.